Folkart Towers A Kule Bayraklı/İzmir
0 850 466 10 35

2022 İzmir Web Sitesi Fiyatları

2022 İzmir Web Sitesi Fiyatları

“İzmir Web Sitesi Fiyatları ne kadar?” öğrenmek ister misiniz? O zaman doğru yerdesiniz.

İnternette bu kadar çok bilgi mevcutken, güvenilir bir kaynak bulmak zor olabilir. Yüzlerce kişinin web sitesini oluşturmaya yardımcı olan bir ekip olarak, İzmir web sitesi fiyatlarını öğrenmeniz için bu gönderiyi hazırladık.

İzmir Web Tasarım Fiyatları

“İzmir web sitesi fiyatları ne kadar?” öğrenmeye başlamadan önce, neden bir web sitesine ihtiyacınız olduğunu hızlıca çözelim.

Neden Bir Web Sitesine İhtiyacınız var?

  • Web siteleri hedef kitlenizle aranızda bir iletişim aracı görevi görür.
  • Güvenilirliği artırır ve işinizi daha güvenilir hale getirir.
  • Hedef kitlenizin sunduğunuz hizmetler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasına yardımcı olur.
  • İyi tasarlanmış bir web sitesi, rakipleriniz arasında öne çıkmanızı sağlar.

Bunlar, bir web sitesine sahip olmanın gerekli olmasının nedenleridir.

Şimdi, “Bütün bunlar kulağa harika geliyor ama İzmir web sitesi fiyatları nedir?” diye düşünüyor olabilirsiniz. Öncelikle kendi başınıza bir web sitesi oluşturmanın maliyeti nedir, onu öğrenelim.

İzmir Web Tasarım Fiyatları

Kendi Başınıza Bir Web Sitesi Oluşturmanın Maliyeti Nedir?

Kendi başınıza sıfırdan bir site oluştururken, web sitenizin her bölümünün kusursuz çalıştığından emin olmanız gerekir.

Şimdi, web sitenizin kusursuz çalışması için harcamanız gereken gerekli şeylerden bazılarına bakalım.

  1. Site Etki Alanı ve Barındırma. Aylık 14.99$ – 24.99$ maliyeti vardır.
  2. Web sitenizin görünümü. Ücretsiz birçok tema seçeneği bulunmakta. Ancak ücretli bir tema kullanmak isterseniz 20$ – 50$ civarında tema bulabilirsiniz.
  3. Canlı Sohbet gibi ek özellikler. Aylık 119₺ – 1900₺ maliyeti vardır.
  4. E-ticaret Özellikleri Kurulumu. Bir web sitesini e-ticaret uyumlu hale getirmek aşağı yukarı 100$’dır.
  5. Web sitesi bakımı. Bu bakım faaliyetlerine SEO gibi teknik desteklerle birlikte birçok unsur dahildir. Dolayısıyla net bir tahminde bulunmak zordur.
  6. Site İçeriği ve Kopyası. Site içeriğini düzenlemek için içerik yazarlarıyla anlaşabileceğiniz gibi kendiniz de üretebilirsiniz. Ancak kopya içerik probleminin yaşanması sizi zarara sokabilir.
  7. Web Sitesinin Duyarlılığı. Web siteleri genelde duyarlı bir yapıyla üretilmektedir. Ancak mevcut sitenizi en baştan mobil uyumlu hale getirmek istiyorsanız farklı maliyetler ortaya çıkabilir. Web sitenizin mobil uyumluluğunu test etmek isterseniz buraya tıklayın.

Freelancer Web Tasarımcı İle Bir Web Sitesi Oluşturmanın Maliyeti Nedir?

İzmir web sitesi fiyatları konusunda önemli bir yere sahip olan freelancer web geliştiriciler için, tek bir fiyat belirtmek zordur. Bu noktada fiyattan önce dikkat etmeniz gereken unsur çalışacağınız kişiyi iyi seçmek olmalı. Ucuz bir seçenek olduğu için tercih edeceğiniz web tasarımcılar sizi daha fazla zarara uğratabilir.

Çalışacağınız freelancer web tasarımcıyı seçmek için dikkat etmeniz gereken ilk kriter, portfolyo olmalı. Öncelikle yaptığı işleri inceleyin. İhtiyaçlarınıza uygun işler yapıp yapmadığına dikkat edin. Ayrıca web sitesi oluşturma sürecine sizi ne kadar dahil edeceği önemlidir. İşi teslim ettikten sonra sizinle ne ölçüde ilgileneceğini garanti etmek zordur.

İzmir web sitesi fiyatları; freelancer ve amatör web geliştiriciler için genellikle 2000₺ – 5000₺ arasında değişmektedir. Bu noktada güvenilirlik açısından problem yaşama ihtimalinizi göz önünde bulundurun. Freelancer çalışan biri size daha düşük fiyat verebilir ancak güvenilirlik ilk önceliğiniz olmalı.

İzmir Web Tasarım Fiyatları

Kurumsal Web Tasarım Firmaları ile Web Sitesi Oluşturmanın Maliyeti Nedir?

Kurumsal web tasarım firması; adından da anlaşılacağı gibi, birçok alanda uzmanlığı olan ve tek bir amaç için birlikte çalışan profesyonellerden oluşan bir gruptur.

Bir ajansın sizin için oluşturabileceği iki farklı türde web sitesi vardır. Bunlar Statik web siteleri ve Dinamik web siteleridir. 

  • Statik web siteleri, tüm ziyaretçilerine aynı içeriği gösteren sitelerdir. Bunlar, yalnızca HTML kodları kullanılarak oluşturulmuş basit sitelerdir ve sınırlı sayıda sayfası vardır. Bu nedenle, inşa edilmeleri nispeten daha kolaydır ve uygun maliyetlidir.
  • İkinci tür Dinamik web siteleridir. Her kullanıcıya farklı içerik gösterdiği için bu sitelerin oluşturulması daha zordur ve ayrıca web sitenizde kullanıcı etkileşimi sağlar. Sitenizde görüntülenen bu içerik, ziyaretçinin tercihlerine, önceki tarama geçmişine vb. dayalı olabilir.

Kurumsal web tasarım firması ile anlaştığınızda, sizin için kusursuz ve özgün bir web sitesi oluşturmaya çalışan uzmanlara sahip olursunuz.

Kurumsal web tasarım firması ile web sitesi oluşturmanın iki yolu vardır.

  1. Temalar ve eklentiler kullanarak web geliştirme (ücretsiz ve ücretli).
  2. Gereksinimlerinize göre web geliştirme.

Kurumsal web tasarım firmaları ile İzmir web sitesi fiyatları nedir? Temalar ve eklentiler kullanılarak oluşturulmuş bir web sitesi size 5000₺’den başlayan fiyatlara mal olur. Ancak ihtiyacınıza uygun özel web geliştirme detaylı kodlama işlemleri gerektirdiği için maliyetinizi 40.000₺’ye kadar arttırır. Eğer online satış yapacağınız e-ticaret sitesi ihtiyacınız varsa İzmir web sitesi fiyatları 6000₺ – 40.000₺ arasında değişmektedir.

İzmir Web Tasarım Fiyatları

Neden Kurumsal Web Tasarım Firmaları İle Çalışmalıyım?

İzmir web tasarım fiyatları arasında daha pahalı seçenek olmasına rağmen size güvenilirlik sunar. Bütçenizi çok zorlamadan kaliteli ve detaylı bir web sitesine sahip olmanız daha kolaydır.

Web tasarım firmaları önceki işlerinin kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlayabilir. Ayrıca, geliştirme boyunca tutarlı destek sağlarlar, tüm sorularınızı yanıtlarlar, ihtiyaçlarınızı dinlerler ve web sitenizde uygularlar. 

Benzer web sitesi geliştirme projelerinde çalışmaları nişinizde daha deneyimli hale getirmektedir. Web tasarım firmaları, birden fazla beceride uzman olan geniş ekiplere sahiptir. Böylece yaşayabileceğiniz herhangi bir teknik sorunda hızla çözüme ulaşabilirsiniz.

Bütçenize uygun ve mümkün olan en iyi sonucu sunan bir ajans bulmak, işletmeniz için başarılı bir web sitesi oluşturmanın anahtarıdır. Kurumsal web tasarım firmaları İzmir web sitesi fiyatları listesinde önemli bir yere sahiptir.

İzmir Web Tasarım Fiyatları

Web Tasarım Ofisi Sizin İçin En İyi Seçenek

 

     

    Web siteniz işinizin önemli bir parçasıdır. İyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için sitenizin tasarımı, görselleri, yüklenme hızı, içeriği, her şeyi kusursuz olmalıdır. Web Tasarım Ofisi olarak, size teknik anlamda tam destek sağlıyoruz. Deneyimli ekibimiz her anınızda yanınızda.

    Bugün bize ulaşın ve hayalinizdeki web sitesini gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olalım.

     

    Related Posts
    Leave a Reply

    Your email address will not be published.Required fields are marked *